-
loading
Avec photo

Paret i sortida


Liste des meilleures ventes paret i sortida

France (Toutes les villes)
GRAN CASA FAMILIAR EN URBANIZACIÓN CAN CARRERES DE BIGUES I RIELLS NOVA CATALONIA REAL ESTATE pone a la venta casa en fantástica ubicación en la urbanización Can Carreres de Bigues i Riells, zona muy tranquila y familiar, cerca de comercios, colegios, parques infantiles, transporte público y fácil entrada y salida a la C-58. Encontramos esta magnífica casa en parcela de 500 m2, que consta de 200 m² construidos, distribuidos en planta baja + 1ª planta. En planta baja encontramos la zona de día con gran salón-comedor con salida a terraza. Cuenta con amplia cocina office independiente con acceso a una segunda terraza que dispone de zona de barbacoa, en la que podrás disfrutar con tus familiares y amigos de absoluta tranquilidad y privacidad y 1 aseo. En la 1ª planta encontramos la zona de noche, distribuida en 3 habitaciones (1 doble con baño en suitte y 2 individuales), contamos con un segundo baño completo en esta misma planta que da servicio al resto de habitaciones. Dispone de gran garaje privado de 40 m2. Acabados interiores con suelos de gres catalán, puertas de sapelli, ventanas de aluminio con vidrios dobles (climalit), calefacción de gasoil y aire acondicionado. Cuenta con una sala de maquinas en la que encontramos el depósito de agua y el de gasoil. ¡EL HOGAR QUE TU FAMILIA SE MERECE! ¡SOLICITA AHORA TU VISITA SIN COMPROMISO! _ GRAN CASA FAMILIAR EN URBANITZACIÓ CAN CARRERES DE BIGUES I RIELLS NOVA CATALONIA REAL ESTATE posa a la venda casa en fantàstica ubicació a la urbanització Can Carreres de Bigues i Riells, zona molt tranquil·la i familiar, prop de comerços, col·legis, parcs infantils, transport públic i fàcil entrada i sortida a la C-58. Trobem aquesta magnífica casa en parcel·la de 500 m², que consta de 200 m² construïts, distribuïts en planta baixa + 1a planta. En planta baixa trobem la zona de dia amb gran saló-menjador amb sortida a terrassa. Compta amb àmplia cuina office independent amb accés a una segona terrassa que disposa de zo
285.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Plaça d'aparcament de 4,45 m x 2,26 m en finca moderna. Situada a la primera planta del garatge prop de la porta d'entrada i sortida. Ideal per cotxe mitjà (tipus Audi A3, WV Golf, etc...). La plaça queda delimitada entre un mur i una columna per tant no té altres vehicles a cap costat. Fàcil accés des del carrer per entrar i sortir del garatge amb una rampa molt ampla i una porta gran que dóna al carrer Gomis. Espai suficient per maniobrar dins del parking a l'hora d'estacionar.
16.500 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Pis totalment reformat i molt lluminós al cor de Manresa. Situat a planta tercera d'un immoble de només quatre veïns, consta de tres habitacions, una d'elles doble i dues individuals. Disposa d'un espai destinat a estudi; sala de planxa o vestidor; bany, sala d'estar amb sortida a balcó i cuina amb sortida a un ampli menjador independent. Molt assolellat i amb perfecte aïllament acústic. Amb una excel·lent ubicació a ple centre de Manresa, hi trobem una àmplia varietat de comerços i restaurants a escassos metres. Finca sense ascensor.
650 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Casa gran de 150m2 per acabar. Ample i lluminosa, amb 2 plantes i molt bona orientació i vistes. Disposa de 4 habitacions dobles, dos banys, cuina i salo amb sortida a terrassa i unt terreny de 509m2. Te tots el tancaments fets amb finestres de doble vidre aïllant i persianes. també te les instal·lacions fetes. El terra no esta ficat pero està comprat, llest per col·locar. És un terre porcelanic molt bó. Només s'haurien d'acabar els acabats interiors (portes, pintar, endolls, mobiliari...) i alguna instal. lació.
230.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
IMMOGALI _ Edifici · Producte per a inversors, explotació 100% de lloguer i amb bona rendibilitat. · Ubicació al barri de l'Eixample, ben equipat i estratègicament situat a la sortida de Figueres. · Planta baixa: Local comercial recentment reformat. · Planta entresòl: Oficines i magatzem. · Primera planta: 12 apartaments, tots exteriors i amb terrassa. · Actualment la planta baixa està llogada a un supermercat i tots els pisos estan ocupats amb contractes d'arrendament gestionats per un gestor de finques. · Subministraments i permisos actualitzats. · Estudiem l'intercanvi. Facilitats de pagament.
1.075.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
¡Qué piso! Lo que le puede ofrecer este fantástico piso no le dejará indiferentes. Seminuevo, con 134m2 construidos, zona comunitaria con jardín y piscina, gimnasio... un lujo que no puedes dejar escapar. Dispone de 4 habitaciones generosas y 2 baños completos, comedor-sala de estar de 26m2 con salida a balcón, cocina office de 11 m2 y zona de lavadero. El precio incluye una plaza de aparcamiento y un trastero. Su precio: 212.000 € Quin pis! El que us pot oferir aquest fantàstic pis no us deixarà indiferents. Semi-nou, amb 134m2 construïts, zona comunitària amb jardí i piscina, gimnàs... un luxe que no pots deixar escapar. Disposa de 4 habitacions generoses i 2 banys complets, menjador-sala d'estar de 26m2 amb sortida a balcó, cuina office d'11 m2 i zona de rentador. El preu inclou una plaça d'aparcament i un traster. El seu preu: 212.000€.
212.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
APIALIA. SANT FELIU DE GUÍXOLS (ASIL)Segon pis ubicat en edifici sense ascensor, molt lluminós i amb bones vistes i una superfície de 78 mt2. Te un espaiós rebedor que dona pas a la zona de dia i a una habitació doble amb armari encastat, desde el saló menjador s'accedeix a un balcó d'uns 6 mt2 amb espai per posar-hi una taula i gaudir d'unes bones vistes de la població. La cuina amb zona de cocció d´inducció amb porta corredera està reformada de fa uns anys però està en un estat perfecte, aquesta te sortida a un sagareig. Les altres dues habitacions donen a la part posterior de la vivenda, molt lluminoses. Te un bany reformat amb banyera. Te porta de seguretat, terres de gres, terrassa comunitària amb traster privat.
136.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Amb 3 habitacions (2 dobles). Tot exterior. Menjador amb sortida al balcó. Bany i cuina impecables. Disposa de calefacció, dos aires condicionats, finestres i portes exteriors d'alumini amb vidre doble, terres de terratzo. Finca i pis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Ubicat en un carrer secundari, sense molt trànsit, però a un pas de tots els serveis necessaris. A només 2 minuts del Parc de Vallparadis, i 5 minuts del Parc Vallès. El pis no disposa de pàrquing, però en podem aconseguir a la mateixa illa d'habitatges.
136.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Piso de 4 habitaciones con terraza. Consta de 4 habitaciones (2 dobles, 2 individuales), salón comedor salida a la terraza, cocina office con galeria independiente y 2 baños completos. Acabados con suelos de gres, carpintería interior de roble, carpintería exterior de aluminio. Para entrar a vivir. Cerca de todos los servicios y transporte público. El precio no incluye los impuestos ni los gastos de compra (notario, registro, inscripción etc) Nos adaptamos a las necesidades del mercado para la compra de su vivienda, ofreciendo asesoramiento financiero sin ningún coste para usted. Para más información llama al 620 058 855. Les facilitamos una operación rápida y segura ofreciéndoles una valoración gratuita para su inmueble en venta o de alquiler. REF. 22061 Pis de 4 habitacions amb terrassa. Consta de 4 habitacions (2 dobles, 2 individuals), saló menjador sortida a la terrassa, cuina office amb galeria independent i 2 banys complets. Acabats amb terres de gres, fusteria interior de roure, fusteria exterior d'alumini. Per entrar a viure. A prop de tots els serveis i transport públic. El preu no inclou els impostos ni les despeses de compra (notari, registre, inscripció etc.) Ens adaptem a les necessitats del mercat per a la compra del vostre habitatge, oferint assessorament financer sense cap cost per a vostè. Per a més informació truca al 620 058 855. Us facilitem una operació ràpida i segura oferint-vos una valoració gratuïta per al vostre immoble en venda o de lloguer. Encuentra más en /. com.
229.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Estructura de vivienda de 300 m2 en construcción y en Parcela de 935 m2. Situada en una de las mejores urbanizaciones de la población. La distribución consta en planta principal de salón comedor salida a terraza, cocina office, baño completo y dos habitaciones amplias. Planta superior consta de 2 habitaciones más, amplio baño, solárium. Planta inferior garaje para dos vehículos, espacio polivalente de unos 25 m2 aprox. Preinstalación de suelo radiante. Orientación suroeste. Con espectaculares vistas. El precio no incluye los impuestos ni los gastos de compra (notario, registro, etc....) Nos adaptamos a las necesidades del mercado para la compra de su vivienda, ofreciendo asesoramiento financiero sin ningún coste para usted. Para más información llama al 620 058 855. Les facilitamos una operación rápida y segura ofreciéndoles una valoración gratuita para su inmueble en venta o de alquiler. REF. 18089 Estructura d'habitatge de 300 m2 en construcció ia Parcel·la de 935 m2. Situada a una de les millors urbanitzacions de la població. La distribució consta a planta principal de saló menjador sortida a terrassa, cuina office, bany complet i dues habitacions àmplies. Planta superior consta de 2 habitacions més, ampli bany, solàrium. Planta inferior garatge per a dos vehicles, espai polivalent d'uns 25 m2 aprox. Preinstal·lació de terra radiant. Orientació sud-oest. Amb espectaculars vistes. El preu no inclou els impostos ni les despeses de compra (notari, registre, etc....) Ens adaptem a les necessitats del mercat per a la compra del vostre habitatge, oferint assessorament financer sense cap cost per a vostè. Per a més informació truca al 620 058 855. Us facilitem una operació ràpida i segura oferint-vos una valoració gratuïta per el vostre immoble en venda o de lloguer. Encuentra más en / com.
219.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
ZONA ARGENTONA - LES GINESTERES Gorb Solutions os presentamos esta bonita casa en la urbanización les Ginesteres. La vivienda es a 4 vientos que consta de 206 m2 y terreno de 1100 m2 que se distribuye de la siguiente manera: PLANTA BAJA: Comedor con salida a terraza de 50 m2, habitacion doble, cocina independiente con salida a la misma terraza y al lavadero amplio y 1 baño completo. PLANTA PRIMERA: 3 habitaciones dobles todas con armarios empotrados y salida a balcón. La vivienda dispone de un apartamento independiente que dispone de comedor con cocina americana, 2 habitaciones y 1 baño. Dispone de un amplio porche y en la parte de abajo zona para guardar los coches y un local muy amplio. La casa está de origen pero muy bien conservada. SI estás buscando una casa en una zona tranquila y con terreno para poder plantar, hacer la zona de piscina etc... Esta es tú casa! NO DUDES EN VENIR A VISITARLA. POR LA HIPOTECA NO SE PREOCUPE NOSOTROS CONSEGUIMOS HASTA UN 100%. _ ZONA ARGENTONA - LES GINESTERES Gorb Solutions us presentem aquesta bonica casa a la urbanització Les Ginesteres. L'habitatge està a 4 vents que consta de 206 m2 i terreny de 1100 m2 que es distribueix de la manera següent: PLANTA BAIXA: Menjador amb sortida a terrassa de 50 m2, habitació doble, cuina independent amb sortida a la mateixa terrassa i al safareig ampli i 1 bany complet. PLANTA PRIMERA: 3 habitacions dobles totes amb armaris de paret i sortida a balcó. L´habitatge disposa d´un apartament independent que disposa de menjador amb cuina americana, 2 habitacions i 1 bany. Disposa d´un ampli porxo ia la part de baix zona per guardar els cotxes i un local molt ampli. La casa és d'origen, però molt ben conservada. SI estàs buscant una casa a una zona tranquil·la i amb terreny per poder plantar, fer la zona de piscina etc... Aquesta és casa teva! NO DUBTES A VENIR A VISITAR-LA. PER LA HIPOTECA NO ES PREOCUPE NOSALTRES ACONSEGUIM FINS A UN 100% GORB
365.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Piso en alquiler de 110 m² en Sant Pere, Terrassa. En la zona de día dispone de un amplio salón comedor de 25 m² con salida a un balcón de 5 m², una cocina office de 8 m² y un baño de 3 piezas con ducha totalmente reformado. En la zona de noche tiene 3 habitaciones (2 dobles y 1 individual) una de ellas con salida a un balcón de 3 m², y un baño de 4 piezas con bañera en el distribuidor. Los acabados: Suelos de terrazo, ventanas de aluminio con vidrio doble, carpintería interior de cerezo, calefacción a gas natural, armarios empotrados y portero automático. La finca dispone de ascensor. Ubicación: Se encuentra a 1 minuto de la Av. Jaume I, a 9 minutos de la estación de tren Terrassa Nord, a 6 minutos del parque Vallparadís, rodeado de comercios varios, colegios y restaurantes. NO SE ADMITEN MASCOTAS. Para este piso se realizará seguro de impago. Contacte con nosotros para más información! _ Pis en lloguer de 110 m² a Sant Pere, Terrassa. En la zona de dia disposa d'un ampli saló menjador de 25 m² amb sortida a un balcó de 5 m², una cuina office de 8 m² i un bany de 3 peces amb dutxa totalment reformat. En la zona de nit té 3 habitacions (2 dobles i 1 individual) una d'elles amb sortida a un balcó de 3 m², i un bany de 4 peces amb banyera en el distribuïdor. Els acabats: Sòls de terratzo, finestres d'alumini amb vidre doble, fusteria interior de cirerer, calefacció a gas natural, armaris de paret i porter automàtic. La finca disposa d'ascensor. Ubicació: Es troba a 1 minut de l'Av. Jaume I, a 9 minuts de l'estació de tren Terrassa Nord, a 6 minuts del parc Vallparadís, envoltat de comerços varis, col·legis i restaurants. NO S'ADMETEN MASCOTES. Per a aquest pis es realitzarà segur d'impagament. Contacti amb nosaltres per a més informació!
820 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Gerfincas tiene el placer de ofrecerle en exclusiva fabuloso ático de 120 m² semi-reformado con terraza en Can Palet, Terrassa. En la zona de día dispone de un amplio salón comedor de 30 m² con chimenea y salida a una espectacular terraza de 60 m² con vistas a la ciudad y a Montserrat, cocina office de 12 m² y aseo de cortesía en el distribuidor. En la zona de noche tiene 4 habitaciones (2 dobles y 2 individuales) una de ellas en suite con un baño completo con bañera. Los acabados: Suelos de gres, ventanas de aluminio con vidrio doble, carpintería interior de roble, calefacción a gas natural, armarios empotrados, portero automático y puerta blindada. La finca dispone de ascensor. Ubicación: Se encuentra en frente del parque Vallparadís, a 14 minutos de la estación FFGC Vallparadís, con fácil acceso a la carretera Montcada, rodeado de comercios varios, colegios y restaurantes. ¿A que está esperando para ver su futuro hogar? ¡Contacte con nosotros para más información! _ Gerfincas té el plaer d'oferir-li en exclusiva fabulós àtic de 120 m² semi-reformat amb terrassa en Ca Palet, Terrassa. En la zona de dia disposa d'un ampli saló menjador de 30 m² amb xemeneia i sortida a una espectacular terrassa de 60 m² amb vista a la ciutat i a Montserrat, cuina office de 12 m² i lavabo de cortesia en el distribuïdor. En la zona de nit té 4 habitacions (2 dobles i 2 individuals) una d'elles en suite amb un bany complet amb banyera. Els acabats: Sòls de gres, finestres d'alumini amb vidre doble, fusteria interior de roure, calefacció a gas natural, armaris de paret, porter automàtic i porta blindada. La finca disposa d'ascensor. Ubicació: Es troba davant del parc Vallparadís, a 14 minuts de l'estació FFGC Vallparadís, amb fàcil accés a la carretera Montcada, envoltat de comerços varis, col·legis i restaurants. Al fet que està esperant per a veure la seva futura llar? Contacti amb nosaltres per a més informació!
213.000 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Nos encontramos delante de una de esas viviendas que suponen un acierto seguro. Sus características son las que todos buscaríamos en nuestro hogar, poca altura, muy exterior al tener balcón y patio, además de estar actualizado y situado en una finca de pocos vecinos en una calle muy tranquila. La vivienda cuenta con 66 m2 de superficie totalmente optimizados. En la zona de día contamos con un amplio comedor, con un coqueto patio que actualmente hace las veces de contra comedor / office junto a la cocina independiente. Dispone de tres dormitorios y baño general. El primer cuarto individual en la zona de día y en la parte de descanso dos dormitorios dobles, uno de ellos con armarios empotrados y el principal con salida directa al balcón exterior. Actualizado y listo para entrar a vivir, nos situamos un entorno tranquilo, aunque rodeado de servicios como Colegios, Guardería, supermercados y tiendas de barrio. Cerca de las dos principales avenidas de la zona y muy próximo a las conexiones con autovía y autopista. GRUP IMMOBILIARI SU CASA Som davant d'un d'aquells habitatges que suposen un encert segur. Les seves característiques són les que tots buscaríem a casa nostra, poca alçada, molt exterior en tenir balcó i pati, a més d'estar actualitzat i situat en una finca de pocs veïns en un carrer molt tranquil. L'habitatge compta amb 66 m2 de superfície totalment optimitzats. A la zona de dia comptem amb un ampli menjador, amb un bonic pati que actualment fa de contra menjador - office al costat de la cuina independent. Disposa de tres dormitoris i bany general. El primer quart individual a la zona de dia ia la part de descans dos dormitoris dobles, un d'ells amb armaris de paret i el principal amb sortida directa al balcó exterior. Actualitzat i llest per entrar a viure, ens situem un entorn tranquil, encara que envoltat de serveis com Col·legis, Guarderia, supermercats i botigues de barri. A prop de les dues principals avingudes de la zona i molt proper a les connex
142.260 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Sens dubte ens trobem amb un habitatge inigualable, situat al cor de la ciutat de Manresa, que destaca pels seus amplis espais oberts i que conserva detalls de l'estructura original de la finca, així com sostres alts, bigues de fusta i parets d'obra vista. Consta d'un ampli rebedor que ens dona la benvinguda a l'habitatge i que ens porta a un preciós bany amb plat de dutxa amb dues aigüeres independents, una moderna cuina obertaamb una illa central i gran campana d'acer inoxidable, al costat saló-menjador amb mobles de disseny, finestrals alts i sortida a diferents balcons, passadís amb armaris de paret, dormitori principal amb vestidor.
245.000 €
Voir le product

Petites annonces gratuites - acheter et vendre en France | CLASF - copyright ©2024 fr.clasf.com.