-
loading
Avec photo

Balm


Liste des meilleures ventes balm

France
Australian Bodycare Intim Balm is een verzorgende aftershave balm die geschikt is voor de intieme zone. Deze balm is geschikt voor dagelijks gebruik na het scheren en zorgt ervoor dat je huid wordt verzacht en gaat irritatie van je huid tegen.
18,48 €
Voir le product
France
De Giovanni 2chic Frizz Be AntiFrizz Balm is een niet vettige haar balm wat je haar polijst en definieert met een medium hold. Door de mix van Shea Butter en Almond Oil heeft dit masker een heerlijk geurtje en is hij super voedend en hydraterend voor je haar!
13,94 €
Voir le product
France
De Essence Volumizing Collagen Vegan Lip Balm is een lippenbalsem die jouw lippen weer zijdezacht laat aanvoelen! De formule heeft een aangename geur, verzorgt en hydrateert de lippen met een vegan collageenvervanger en zorgt voor een instant plumping effect. De lip balm is daarnaast vrij van alcohol en siliconen.
2,58 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
Lip balm senza parabeni, vegano e cruelty free. Nuovo mai aperto. Scadenza Dicembre 2024. Prezzo trattabile. Accetto offerte.
4 €
Voir le product
France
De Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Mango is een lippenbalsem met daarin SPF50+, zodat jouw lippen optimaal beschermt zijn tegen UV-stralingen én ze de hele dag door lekker gehydrateerd zijn.
6,94 €
Voir le product
France
De Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Strawberry is een lippenbalsem met daarin SPF50+, zodat jouw lippen optimaal beschermt zijn tegen UV-stralingen én ze de hele dag door lekker gehydrateerd zijn.
6,94 €
Voir le product
France
De Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Toasted Coconut is een lippenbalsem met daarin SPF50+, zodat jouw lippen optimaal beschermt zijn tegen UV-stralingen én ze de hele dag door lekker gehydrateerd zijn.
6,94 €
Voir le product
France
De Lipsmackers Coca Cola Classic Lip Balm Set is een setje met jouw favoriete lippenbalsem én een bijbehorende gloss. Zin in een Coke maar dan zonder de calorieën? Dit is je kans!
2,95 €
Voir le product
France
De HappySoaps Lip Balm Orange is een 100% plasticvrije lippenbalsem die jouw droge lippen verzorgt en verzacht. Door de shea boter, jojoba olie en cacaoboter worden jouw lippen intens gehydrateerd, zodat je vaarwel kunt zeggen tegen droge velletjes. Deze lippenbalsem is vrij van palmolie, bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is handgemaakt in Nederland én is vegan. Zijn dat niet genoeg pluspunten om deze heerlijke lippenbalsmen nú in je winkelmandje te doen!?
6,94 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 050 Fresh Acai Berry is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 020 Pearly Peach is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Lip Cushion Protecting Multi Balm 010 is de redder in nood voor droge, kapotte en schrale lippen! Deze lifesaver is rijk aan onder andere kokosolie en vitamine E, die er voor zorgen dat zelfs de meest droge en gevoelige lippen worden herstelt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Volumizing Tint & Glow Lip Balm 010 The Glow Must Go On is een lipbalm met een verrassend 2-in-1 effect: deze lipbalm geeft je lippen extra volume én de kleur past zich aan naar de pH-waarde van jouw huid! Zo heeft deze lipbalm altijd een prachtige kleur, met roze ondertoon.
4,98 €
Voir le product
France
De Makeup Revolution Glow Bomb Lip Balm Dolce is een lippenbalsem met een transparante tint. Deze voedende balsem geeft je lippen een zachte glans en zorgt voor ultra zachten lippen!
1,95 €
Voir le product
France
De Milu Melting Cleansing Balm is een rijke reinigingsbalm die geschikt is voor alle huidtypen. Met dit heerlijke product is jouw huid in enkele seconden gereinigd en gezuiverd, van make-up tot huideigen onzuiverheden; deze topper kan alles aan!
31,95 €
Voir le product
France
De Catrice Watermelon Shine Glow Lip Balm is een lippenbalsem in zachtroze kleur, die heerlijk naar watermeloen ruikt en jouw lippen van intens hydratatie voorziet.
4,98 €
Voir le product
France
De Essence Fruit Kiss Caring Lip Balm 06 Coconut Lust is een lippenbalsem die niet aan jouw dagelijkse skincare-routine mag ontbreken. Dankzij de toegevoegde amandelolie zijn jouw lippen binnen enkele seconden onweerstaanbaar zacht. De lippenbalsem heeft een subtiele kleur, glans en fruitgeur.
1,59 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 080 Golden Ginger is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 070 Luminous Grapes is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 040 Raspberry Cream is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 010 Glossy Apricot is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
2,95 €
Voir le product
France
De Embryolisse Cicalisse Balm is een herstellende en beschermende crème, die wonderen verricht voor de droge, strakke, geïrriteerde huid. De crème is rijk aan pruimenboter, sheaboter en bijenwas, welke voedende en verzachtende eigenschappen hebben. De squalaan uit olijfolie vormt en beschermend laagje en herstelt de huid. Hierdoor is deze crème effectief voor het verzorgen van kleine irritaties zoals snijwondjes, krasjes en andere plekjes.
23,95 €
Voir le product
France
De Sigma Moisturizing Lip Balm is een licht gekleurde lipbalm die jouw lippen intens hydrateert én een subtiel kleurtje geeft: perfect voor on-the-go! Deze lichtroze lipbalm geeft jouw lippen een subtiele glans, waardoor je lippen er altijd gezond en verzorgt uitzien. De roze glans is pH-actief en past zich aan naar jouw huidskleur: zo staat deze lipbalm je altijd goed! Gebruik deze lipbalm dagelijks en geniet van zijdezachte lippen, elke dag opnieuw!
14,94 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 060 Sparkling Dragon Fruit is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm 030 Lychee Glaze is een vloeibare lippenbalsem die voor een intensieve verzorging en hydratatie van de lippen zorgt.
3,95 €
Voir le product
France
De Revolution Relove Glam Balm So Berry is een lippenbalsem die jouw lippen heerlijk zacht maakt, waardoor je geen last meer hebt van droge, kapotte lippen. De lippenbalsem hydrateert je lippen de hele dag lang en laat geen plakkerig laagje achter.
1,49 €
Voir le product
France
De Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Juicy Watermelon is een lippenbalsem met daarin SPF50+, zodat jouw lippen optimaal beschermt zijn tegen UV-stralingen én ze de hele dag door lekker gehydrateerd zijn.
6,94 €
Voir le product
France
De The Inkey List Oat Cleansing Balm is een verzorgende reiniger speciaal voor de gevoelige huid en heeft een kalmerende werking. Deze cleanser verwijdert niet alleen make-up, maar hydrateert tegelijkertijd je huid. De formule bevat 3% haverpitolie, wat ervoor zorgt dat het vochtgehalte van de huid in balans blijft en het vermindert tegelijkertijd mee-eters. Daarnaast bevat de formule 1% havermout, waardoor roodheid en irritaties op de huid verminderen.
14,94 €
Voir le product
France
De Jason Wu Beauty Soft Balm Apricot is een hydraterende en voedende lippenbalsem die jouw lippen de hele dag lang zacht maakt. Dankzij de lichtgewicht, niet plakkerige textuur voelt deze lippenbalsem aan als een tweede huid.
11,94 €
Voir le product
France
De Jason Wu Beauty Soft Balm Peaches is een hydraterende en voedende lippenbalsem die jouw lippen de hele dag lang zacht maakt. Dankzij de lichtgewicht, niet plakkerige textuur voelt deze lippenbalsem aan als een tweede huid.
11,94 €
Voir le product

Petites annonces gratuites - acheter et vendre en France | CLASF - copyright ©2024 fr.clasf.com.