-
loading
Avec photo

Zacht


Liste des meilleures ventes zacht

France (Toutes les villes)
Lange laarzen van het bekende merk Nathan. Zijn zeer goed bewaard gebleven en in uitstekende staat. Materiaal is echt, zacht leder + linnen.Lange ritsen..Het kenteken van Nathan /" N /" staat op de zijkant van de laars (zie foto's).Beenlengte: 39 cm zonder hak.Hak: 4 cm Binnenkant in zacht groen en rose leder. Wijdte bovenbeen 18 cm (zie foto's) Wordt verstuurd in originele doos.Kleur: camel + beige linnen. Nieuwe prijs, is een koopje ????
Voir le product
France (Toutes les villes)
Lange laarzen van het bekende merk Nathan. Zijn zeer goed bewaard gebleven en in uitstekende staat. Materiaal is echt, zacht leder + linnen.Lange ritsen..Het kenteken van Nathan /" N /" staat op de zijkant van de laars (zie foto's).Beenlengte: 38 cm zonder hak.Hak: 3 cm Binnenkant in zacht groen en rose leder. Wordt verstuurd in originele doos.Kleur: camel + beige linnen. Allerlaatste korting !!!!!!Nieuwe prijs, is een koopje ????
Voir le product
France
De Catrice Power Full 5 Glossy Lip Oil 010 is een verzorgende, voedende en hydraterende olie die jouw lippen zacht en stralend maakt. Dankzij de voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en pepermunt worden jouw lippen de hele dag door verzorgd, waardoor ze weer heerlijk zacht aanvoelen.
3,99 €
Voir le product
France
De Catrice Power Full 5 Glossy Lip Oil 020 is een verzorgende, voedende en hydraterende olie die jouw lippen zacht en stralend maakt. Dankzij de voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en pepermunt worden jouw lippen de hele dag door verzorgd, waardoor ze weer heerlijk zacht aanvoelen.
3,99 €
Voir le product
France
Een set bestaande uit de populaire lip liner en soft matte lip cream. De lipstick is super zacht en heeft een extreem matte finish. De creamy formule voelt super zacht aan, is long lasting en is intens gepigmenteerd.
9,44 €
Voir le product
France
De Catrice Power Full 5 Glossy Lip Oil 030 is een verzorgende, voedende en hydraterende olie die jouw lippen zacht en stralend maakt. Dankzij de voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en pepermunt worden jouw lippen de hele dag door verzorgd, waardoor ze weer heerlijk zacht aanvoelen.
3,99 €
Voir le product
France
Een super zacht moddermasker! Dit masker gaat een droge huid tegen en heeft een intens hydraterende werking. De formule bevat Aloe Vera, waardoor de huid wordt verkoeld en super zacht aanvoelt.
2,49 €
Voir le product
France
De Catrice Power Full 5 Glossy Lip Oil 050 is een verzorgende, voedende en hydraterende olie die jouw lippen zacht en stralend maakt. Dankzij de voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en pepermunt worden jouw lippen de hele dag door verzorgd, waardoor ze weer heerlijk zacht aanvoelen.
3,99 €
Voir le product
France
De Essence Mini Caring Hand Lotion is een verzorgende hand lotion die je handen heerlijk zacht maken. Door de toevoeging van glycerine, sheaboter, aloë vera en allantoïne worden je handen gevoedt, gehydrateert en echt mega zacht!
0,94 €
Voir le product
France
De Petal Fresh Conditioner Rose & Honeysuckle is een super fijne conditioner die jouw lokken weer ultra zacht maakt! Met de natuurlijke mix van rozen, verzachtende oliën en herstellende kruiden zorgt deze conditioner voor een hydratatie boost en maakt het je haar heerlijk zacht!
6,94 €
Voir le product
France
De Petal Fresh Shampoo Rose & Honeysuckle is een super fijne shampoo die jouw lokken weer ultra zacht maakt! Met de natuurlijke mix van rozen, verzachtende oliën en herstellende kruiden zorgt deze shampoo voor een hydratatie boost en maakt het je haar heerlijk zacht!
6,94 €
Voir le product
France
De Revolution Skincare Body Konjac Sponge is een heerlijke spons van natuurlijk materiaal, die jouw huid mega zacht maakt! De spons is hard wanneer je deze uit de verpakking haalt maar door de aanraking met water wordt deze zacht en gaat hij jouw huid intens verwennen!
5,94 €
Voir le product
France
De Soda Lip Crystal Strawberry #mermaidlips is een hydraterende en voedende lippenbalsem die jouw lippen heerlijk zacht maakt en voorziet van een subtiele glans mét kleur! Niet alleen zullen je lippen weer zacht aanvoelen, ze zien er ook gelijk mooi uit. En het fijnste? De zomerse geur: alsof je in een paradijs rondloopt!
5,94 €
Voir le product
France
De Soda Lip Crystal Coconut #mermaidlips is een hydraterende en voedende lippenbalsem die jouw lippen heerlijk zacht maakt en voorziet van een subtiele glans mét kleur! Niet alleen zullen je lippen weer zacht aanvoelen, ze zien er ook gelijk mooi uit. En het fijnste? De zomerse geur: alsof je in een paradijs rondloopt!
5,94 €
Voir le product
France
De Bondi Sands Lip Balm Vitamin E Toasted Coconut is een hydraterende en verzachtende lippenbalsem die jouw lippen weer zacht en soepel maakt. De verzorgende vitamine E houdt je lippen zacht en beschermt ze tegen bijvoorbeeld wind en kou. De heerlijke geur van kokos maakt jou direct vrolijk!
4,94 €
Voir le product
France
De Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick Rumors is een intens gepigmenteerde, 100% vegan formule die aanbrengt als een lipgloss en droog met een echte matte finish die zacht voor je lippen blijft. Deze lipstick is kiss proof, plakt niet en blijft uren zitten zonder dat hij vervaagt of uit gaat lopen. Deze liquid lipstick is verrijkt met shea butter om je lippen gehydrateerd en zacht te houden en is dermatologisch getest.
14,89 €
Voir le product
France
De Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick Grande Amore is een intens gepigmenteerde, 100% vegan formule die aanbrengt als een lipgloss en droog met een echte matte finish die zacht voor je lippen blijft. Deze lipstick is kiss proof, plakt niet en blijft uren zitten zonder dat hij vervaagt of uit gaat lopen. Deze liquid lipstick is verrijkt met shea butter om je lippen gehydrateerd en zacht te houden en is dermatologisch getest.
14,89 €
Voir le product
France (Toutes les villes)
1 keer gebruikt. Katoen gesatineerd super zacht. Geen strijkijzer nodig.
Voir le product
France (Toutes les villes)
Helemaal nieuw/u2763️Van zacht en onderhoudsvriendelijk acryl. Ook oversized met mini rok en stoere boots helemaal leuk????
Voir le product
France (Toutes les villes)
Prachtige lange jurk van glanzend materiaal. De stof is niet rekbaar, maar wel heel soepel en zacht.Het is een blauwe jurk, maar het is blauw met een vaag zilvergrijze tint erinKnopen over de gehele voorkant, dus kan zo ver open of dicht als je zelf wilt.De strikceintuur zit er bijPrachtige jurk voor de feestdagen!
Voir le product
France (Toutes les villes)
Lederen handtas van het Belgisch kwaliteitsmerk Belluga. Nooit gebruikt! Voorkant mooi zacht blinkend leder. Afgewerkt m...
Voir le product
France (Toutes les villes)
Prachtig ensemble van een mouwloos topje + cardigan Beiden in heel goede staat ! Prima kwaliteit, zacht en aangenaa...
Voir le product
France
De Clay and Glow Lip Scrub Strawberry is een 100% natuurlijke lipscrub, waarmee jij je lippen super zacht maakt en losse velletjes laat verdwijnen. Heb je last van droge, gescheurde lippen? Dan is deze lipscrub die rijk is aan voedende ingrediënten iets voor jou!
10,94 €
Voir le product
France
De Denman D90 Tangle Tamer Black is een krachtige borstel voor het pijnloos ontwarren van jouw droge en natte haren! De borstels uit de D90 serie van Denman hebben zachte en flexibele nylon borstelharen waardoor deze borstel soepel door het haar glijdt, niet vast komt te zitten en zacht aan voelt!
18,95 €
Voir le product
France
De NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color Disrupter is een super mooie en ultra gepigmenteerde high-shine lipgloss. De lichtgewicht vegan formule blijft tot wel 16 uur zitten en voelt zacht en comfortabel aan op je lippen.
11,48 €
Voir le product
France
De NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color Life Goals is een super mooie en ultra gepigmenteerde high-shine lipgloss. De lichtgewicht vegan formule blijft tot wel 16 uur zitten en voelt zacht en comfortabel aan op je lippen.
11,48 €
Voir le product
France
De NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color Magic Maker is een super mooie en ultra gepigmenteerde high-shine lipgloss. De lichtgewicht vegan formule blijft tot wel 16 uur zitten en voelt zacht en comfortabel aan op je lippen.
11,48 €
Voir le product
France
De Beauty Pillow Luxury Silk Mask Pink is een heerlijk zacht masker, dat de huid rondom je ogen beschermt terwijl je slaapt. Dit masker zorgt er niet alleen voor dat je sneller en meer ontspannen slaapt, ook worden rimpels, fijne lijntjes en slaapplooien vermindert en wordt de werking van huid- en haarverzorgingsproducten versterkt.
23,95 €
Voir le product
France
De Lee Stafford For The Love Of Curls Conditioner For Curls And Coils is een sulfaatvrije conditioner speciaal ontworpen voor krullend- en kroeshaar. Ben jij gezegend met prachtige krullen? Dan is deze conditioner iets voor jou! Deze zachte conditioner is verrijkt met Aloë Vera, olijfolie en kokosnootolie om jouw haren op een milde maar effectieve manier te verzorgen. Je krullen zullen zichtbaar minder pluizen, zitten niet meer in de knoop en voelen weer zacht en gehydrateerd aan. Zeg maar hallo tegen shiny, gezonde haren!
14,94 €
Voir le product
France
Deze Cream is een dagcrème die absoluut niet aan jouw stash mag ontbreken. Deze zacht getinte, voedende dagcrème heeft een natuurlijk cactussenbloesem extract. De crème bestaat voor wel 90% uit natuurlijke ingrediënten. Verder geeft deze crème 24 uur lang vocht, laat lichte bultjes verdwijnen en is makkelijk te blenden. De textuur is siliconenvrij en voelt ultrazacht en licht aan op de huid.
3,99 €
Voir le product

Petites annonces gratuites - acheter et vendre en France | CLASF - copyright ©2024 fr.clasf.com.